Om hotellet

HISTORIEN

TISVILDELEJE STRANDHOTEL

Da Tisvildeleje Strandhotels grundlægger, Frederik Nielsen, byggede huset i 1895, havde han næppe forudset, at stedet en gang skulle blive en romantisk perle og populært feriested i det gamle fiskerleje.

Dengang for længe siden drev Frederik Nielsen købmandshandel og droschecentral på stedet. I starten hentede han landliggerne i Hillerød, men da togskinnerne blev ført helt til Tisvildeleje, blev droschecentral, købmandshandel og stald lavet om til Badepension. Går man i dag om i den hyggelige gård og ind i salen, så står man faktisk i den gamle stald, som i dag bruges til bryllup og andre festlige begivenheder.

I 2008 overtog Alexander Kølpin hotellet og siden da har de gamle bygninger gennemgået en stor renovering. Indretningen, i både vores stuer og værelser emmer af hjertevarme og gør, at du i dag vil føle historien i huset.

Vi håber også, at du vil føle dig som en del af et privat hjem med varme farver, bambus og dansk sommer stemning og hygge, når du besøger et af vores 24 værelser, som har fået eget bad og toilet på Tisvildeleje Strandhotel.

BOOK BORD BOOK VÆRELSE