Generelle Retningslinjer

KÆRE GÆST

Velkommen på Tisvildeleje Strandhotel.


HUSDYR OG ALLERGI

På Tisvildeleje Strandhotel går vi meget op i, at alle vores gæster har det godt. Vi tilbyder alternative menuer til dig med allergener eller særlige behov for speciel kost. Kontakt din tjener og hør nærmere – eller kontakt vores reception på mail kontakt@strand-hotel.dk før dit besøg.

På Strandhotellet tager vi hensyn til gæster med allergi overfor husdyr, derfor er hunde og andre husdyr desværre ikke velkomne indendørs. Hunde er velkomne i snor i haven, på terrassen og omkring hotellet


MØDER PÅ TISVILDELEJE STRANDHOTEL

Kontakt receptionen på kontakt@strand-hotel.dk eller på telefon +45 48 70 71 19, hvis du ønsker at høre mere om lokalestørrelser og hvordan vi kan skræddersy et møde.

For at sikre vores gæster og personale, følger vi nedenstående retningslinjer:
– Hver deltager får hver især en blok, kuglepen og blyant. Ønskes der andre kontorartikler, henvend jer da venligst i receptionen.
– Ved ankomst bliver I budt velkommen, og I vil blive budt velkommen til jeres mødelokale. Her vil vi gennemgå dagens program og forplejning.
– Al forplejning i løbet af dagen vil blive serveret som I ønsker.

Det er ikke tilladt for mødegæster at benytte sig af stuerne som break-out rooms, med mindre det er aftalt på forhånd. Henvend jer venligst i receptionen hvis I ønsker at tilkøbe et break out room.


Med venlig hilsen,
Teamet på Tisvildeleje Strandhotel

BOOK BORD BOOK VÆRELSE